Ruger Forum banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
535 Posts
Discussion Starter · #1 ·
i have a savage mark 2, it uses the two piece weaver bases. i bought a set of quad lock rings for it, but with the rings tight i can move them front to back on the bases. what can be the problem?, thanks for any help.
 

·
Registered
Joined
·
13 Posts
bad rings

What you have is a bad set of quad lock rings, call Weaver and they will send you a new set as they did for me. I first called Savage to see if it was the base problem and I even changed bases and the problem persisted, called weaver and they were very nice and sent me two sets as that is what I had bought at wally world and they were both bad. The new rings work well and I use them on several guns. :)
 

·
Registered
Joined
·
535 Posts
Discussion Starter · #3 ·
What you have is a bad set of quad lock rings, call Weaver and they will send you a new set as they did for me. I first called Savage to see if it was the base problem and I even changed bases and the problem persisted, called weaver and they were very nice and sent me two sets as that is what I had bought at wally world and they were both bad. The new rings work well and I use them on several guns. :)
found my problem, the bases on the gun was #24 weaver. the savage takes #16 weaver, now i don't know what kind of rings fit the #24 but when i went and got #16 bases my ring tighten down good. they look just alike but there is a difference. thanks
 
1 - 3 of 3 Posts
Top