Szukam Vaquero do mojego następnego zakupu, w rzeczywistości chcę go tak bardzo, że przeskoczył wszystkie moje inne bronie na mojej liście must-have. Chcę tego pistoletu do papieru i dewastacji puszek, ale chcę go również nosić podczas wędrówek w kraju niedźwiedzi i dziki są równie prawdopodobne (inne wredne czworonożne stworzenia i może dwunożne, jeśli zajdzie taka potrzeba). Naprawdę uwielbiam nabój .357 magnum i wszechstronność .38, miałem .38, ale zawsze chciałem .357, chociaż nie jestem przeciwny nabojowi .45 Colt, ale nadal wolę .357. Oba naboje kosztują prawie tyle samo i w tej chwili nie przeładowuję, może pod koniec roku.
Czy .45 LC byłby bardziej zabójczy niż .357 czy na odwrót, mówimy o czarnych/brunatnych niedźwiedziach. Myślę, że .357 byłoby wystarczające, ale chciałbym usłyszeć, co o tym myślicie.
To jedyne dwa kalibry, którymi jestem zainteresowany i dostaję Vaquero, a nie inny rodzaj rewolweru.
Czy .45 LC byłby bardziej zabójczy niż .357 czy na odwrót, mówimy o czarnych/brunatnych niedźwiedziach. Myślę, że .357 byłoby wystarczające, ale chciałbym usłyszeć, co o tym myślicie.
To jedyne dwa kalibry, którymi jestem zainteresowany i dostaję Vaquero, a nie inny rodzaj rewolweru.