Mam super wranglera i chciałbym zainstalować celownik red dot, ale nie mam szczęścia z lokalnymi rusznikarzami. Jakieś przemyślenia na temat sprzedawców itp.
Pozdrowienia i powitania, wpadasz tylko zapytać, czy może zostaniesz na dalsze dyskusje?mam superowego wranglera i chciałbym zainstalować red dota, ale nie mam szczęścia z lokalnymi rusznikarzami. Jakieś przemyślenia na temat sprzedawców itp.
Dzięki za odpowiedźWitajcie i pozdrowienia, wpadacie tylko na zapytanie, czy może zostaniecie na dalsze dyskusje?
nieTak, ale czy mocowanie Super Wrangler jest takie samo jak na Wranglerze?
Bardzo miła oferta TSW. Szkoda, że nie nagrałem, jak nisko było, gdy skończyła się regulacja. Pamiętam, że strzelałem na 10 jardów i pamiętam, że było dość nisko... 2 cale?... ale nie jestem pewien. Myślę, że byłoby to pomocne, ponieważ mógłbym wtedy wykonać kilka obliczeń, aby dowiedzieć się, o ile montaż musiał być "przechylony" lub frezowany na przedniej powierzchni styku podstawy. W zasadzie muszę nachylić podstawę montażu.Jeśli potrzebujesz frezowania, zrobię to za darmo i pokryję czarną powłoką Duracoat
Kup lub zdecyduj najpierw o celowniku, który chcesz, a następnie znajdź podstawę, która z nim współpracuje.jakieś przemyślenia na temat sprzedawców itp.
Dobrze powiedziane, ale moje doświadczenie z celownikami red dot nauczyło mnie, że nie wszystkie celowniki mają pasujące mocowania, więc bądź ostrożny przy wyborze celownika. Łatwiej jest wymienić celownik niż pistolet.Kup lub zdecyduj najpierw o celowniku, który chcesz, a następnie znajdź podstawę, która z nim współpracuje.
Niektóre celowniki montuje się na Weaver i istnieją 3 lub 4 różne „odciski stóp” do bezpośredniego montażu.